maandag 7 oktober 2013

Candy Crush tips level 169

Candy Crush tips en strategieën voor level 169

Candy Crush tips level 169
Candy Crush tips level 169
Doel van Candy Crush level 169
Level 169 is een bestellingen level. De drie bestellingen moeten in 35 zetten gehaald worden. Verder moet je minimaal 45.000 punten scoren.

Sterren
1 ster: 45.000 punten
2 sterren: 60.000 punten
3 sterren: 75.000 punten

Omschrijving van Candy Crush level 169
De drie bestellingen die je in level 169 moet halen zijn: de combinatie van twee gestreepte snoepjes. De combinatie van een gestreept en een verpakt snoepje en de combinatie van een kleuren-bom en een gestreept snoepje.

Strategieën van Candy Crush level 169
Probeer als eerste een kleuren-bom of een verpakt snoepje te scoren. Deze twee speciale snoepjes zijn het lastigste. De gestreepte snoepjes zijn inmiddels geen probleem meer voor de gevorderde speler die je inmiddels wel bent! Als je wel begint met de combi van twee gestreepte snoepjes is er natuurlijk niet aan de hand.

Het speelveld vergroten is in dit level een prima optie. Heel erg veel last van de chocolade die dan ontstaat zul je niet hebben. Let er wel op dat je genoeg punten haalt. 45.000 is voor dit level best veel.

Level 169 is vrij lastig

Niveau van level 169: Lastig.

Andere levels in episode Pastillepiramide zijn: Episode pastillepiramide levels

8 opmerkingen:

  1. Level 169 is belachelijk moeilijk, de 45000 punten zijn al bijna niet te halen, laat staan de 3 combo's. Ik denk dat ik het hele spel er maar afgooi, de lol is er vanaf op deze manier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. idd.
    zo zit ik er ook mee, 3 maanden op de zelfde level zitten gat de leuke ook vlug van af

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zit al 50 levens vast op dit level nu, het probleem is dat je de kleurenbom niet kan verplaatsen want dan gaat hij af, als je dit level wilt halen moet je echt mazzel hebben met wat er naar beneden komt vallen hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zeer lastig level; zit er nu bijna een week op, begint me toch wat te vervelen en ga het ook stopzetten; misschien moeilijk gemaakt om wat geld te spenderen aan boosters.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De combi's maken lukt me nog wel, maar om de 45.000 punten te halen is haast onmogelijk.....zit al weken vast, irriteert me mateloos....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hier hetzelfde. De drie combi's maken is tot nu toe een paar keer gelukt, alleen haal je dan de 45.000 punten niet GRRRRRRR.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook ik zit hier vast, het is ' bijna ' onmogelijk dit level te halen. In dit level zou je 100 zetten moeten krijgen of 20.000 pnt halen ipv 45.000 ; nee, is gratis niet te doen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik dacht ook dat het niet te doen was maar met 'n beetje geduld is het toch gelukt en die 45.000 punten komen vanzelf wél !

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...