maandag 23 september 2013

Candy Crush tips level 161

Candy Crush tips en strategieën voor level 161

Candy Crush tips level 161
Candy Crush tips level 161
Doel van Candy Crush level 161
Level 161 is weer een gelatine level. In 45 zetten moet je 24 gelatineblokjes raken en minimaal 55.000 punten halen.

Sterren
1 ster: 55.000 punten
2 sterren: 85.000 punten
3 sterren: 110.000 punten

Candy Crush tips level 161
Candy Crush tips level 161
Omschrijving van Candy Crush level 161
In level 161 moet je zorgen dat je alle 24 gelatine blokjes in 45 zetten wegwerkt. 45 zetten lijkt veel, maar voordat je de trlies-blokjes weggewerkt hebt en de chocolade die uit de chocoladeventilatoren komt, ben je al heel wat zetten verder. Veel gelatine zul je vinden onder de chocolade. De gelatine aan de rand van het speelveld (zowel links, rechts als onder) is het lastigste te raken.

Strategieën van Candy Crush level 161
Dit is een redelijk lastig level. Zorg ervoor dat je snel de tralies-velden raakt, soms lukt het zelfs om in één zet twee velden te raken. Als de tralies-velden voor een groot deel weg zijn, kun je denken aan speciale snoepjes waarmee je en de chocolade wegspeelt en de gelatine kunt wegspelen.

Niveau van level 161: Redelijk lastig.

Andere levels in episode Pastillepiramide zijn: Episode pastillepiramide levels

5 opmerkingen:

  1. Candy crush een leuk spel. Maar ze maken het te moeilijk gewoon kansloos.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wordt je snel flauw van. Ja als je geen kans krijgt. Ik denk dat ik het spel er maar afhaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja leuk als het je te makkelijk wordt gemaakt. Gewoon goed opletten hoe je je zetten gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vond deze best wel makkelijk
    Had 2 x over gedaan en gehaald.
    Maar sommige levels zit je vaak een x aantal weken. Frustreert me vaak wel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. pff sommige duren wel heel lang pff al dikwijls aangedacht het te verwijderenpff 161 an weken

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...