zondag 11 augustus 2013

Candy Crush tips level 131

Candy Crush tips en strategieën voor level 131

Candy Crush tips level 131
Candy Crush tips level 131
Doel van Candy Crush level 131
Zorg dat je complete bestellingen (5 gesteepte snoepjes) ophaalt en haal 10.000 punten. Je hebt hiervoor in toaal 40 zetten.

Sterren
1 ster: 10.000 punten
2 sterren: 70.000 punten
3 sterren: 100.000 punten

Omschrijving van Candy Crush level 131
Level 131 is een bestellingen-level. De bestellingen van level 131 zijn vijf gestreepte snoepjes. Ook hier geldt dat gespikkelde en varpakte snoepjes niet meetellen, het gaat echt alleen om de gestreepte snoepjes.

Strategieën van Candy Crush level 131
De beste strategie om level 131 te halen is om veel rijtjes van 4 snoepjes te maken. Dat wordt een beetje lastig gemaakt door de vier kleine speelruimtes die je hebt. Maar het is heel goed mogelijk om rijtjes van ver te maken en daarmee aan het totaal van vijf gestreepte snoepjes te komen.

Niveau van level 131: Makkelijk.

Andere levels in episode waterwerf zijn: Episode waterwerf levels

4 opmerkingen:

  1. Er wordt hier wel niet gezegd dar er ook bommen en chocolade aan te pas komen. Ongelofelijke krakken zijn jullie in het bedenken van ondoenbare spelletjes. Toch zijn we er met z'n allen aan verslaafd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die bom is een beetje onmogelijk linksonder tenzij er toevallig die kleur aanwezig is

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewoon net zo lang op de 'return' knop drukken tot je de juiste kleur hebt om de bom weg te spelen, je verliest daar geen leven mee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gewoon net zo lang op de 'return' knop drukken tot je de juiste kleur hebt om de bom weg te spelen, je verliest daar geen leven mee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...